招聘中
17天前
17天前
24天前
24天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-01-01 649 瀏覽
都一段時間都冇食過米線,於是就黎食下譚仔三哥。除左基本MENU外,另外見到有張新餐牌,一於試下新野先,咁就叫左雞肉豬潤番茄湯米線,口水三素($12),白薄荷雙檸梳打(原價$15,加配$10)雞肉豬潤番茄湯米線🍜:個人認為雞肉同豬潤算係大件夾抵食之選,份量足兼且又好味,再加上我至愛嘅番茄湯底,而佢個番茄湯底飲落FEEL到足料,係用鮮茄🍅煮製,真係一流😋口水三素🍄:新推出嘅素食小食,啱晒成日都多肉少菜嘅朋友食下。三素即係有豆卜、雲耳同鮮冬菇絲混合埋秘製口水醬料,食落少少辣辣地🌶️,估計五小辣左右,都幾惹味,打破素食就太清淡無味嘅諗法。邊食呢碟小食邊食米線,就覺得佢種小辣同番茄湯米線嘅鮮甜係好夾😍白薄荷雙檸梳打🍹:白薄荷令我一飲落去就覺得好清涼,再加上清新嘅檸檬同青檸,絕對係解辣首選🤩
都一段時間都冇食過米線,於是就黎食下譚仔三哥。除左基本MENU外,另外見到有張新餐牌,一於試下新野先,咁就叫左雞肉豬潤番茄湯米線口水三素($12),白薄荷雙檸梳打(原價$15,加配$10)

雞肉豬潤番茄湯米線

口水三素