🥗🥘🍴 觀塘工廈高質抵食西餐▫️QR code落單,要先付款後上菜▫️拎餐具,拎水自助✨呢個鐵板滑蛋飯set會包餐湯及飲品☑️ 紫薯湯🍠好濃紫薯味,成碗都係紫薯嘅紫色,但打得好滑,又杰杰地,飲完都飽飽地了🤣🆗番茄甘筍湯🥫呢個比紫薯湯稀d,但酸酸地,蕃茄味都濃。除咗呢兩款湯仲可以選擇南瓜湯。☑️田園素菜沙律配牛油果🥑 +$10牛油果有差吾多半個,而且都已經熟得剛好,冇黑又夠淋,沙律菜新鮮,配上黑醋汁,但汁嘅份量較少。☑️吉烈豬扒;大啡菇滑蛋蓋鐵板拌飯 🥘-$68吉烈豬扒吾係日本有麵包糠果隻,反而係港式茶餐廳炸左嘅豬扒,但個皮都好脆,大大塊,吾會難咬,味道吾錯。仲有隻大啡菇,咬落爆汁勁juicy, 上面仲有d芝士。而個蛋真係好滑好出色,飯係珍珠米配搭紅米飯,感覺健康,但叫左少飯都仲好多飯,旁邊有粟米粒同蕃茄仔伴碟,而個汁係甜甜地嘅燒汁,同個滑蛋飯幾夾的,🆗熟成牛扒漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯 🥘-$79呢個漢堡扒大塊厚實,牛味都濃,但就吾夠juicy,上面嘅芝士如果可以搵火槍燒溶佢就好,個蛋、飯、同汁就一樣甘好味嘅。☑️蘋果茶 (熱/凍)🧃熱同凍都吾洗加錢,我地叫左各一杯,凍嘅可以選少冰少甜。2杯入面都有蜜糖蘋
🥗🥘🍴
觀塘工廈高質抵食西餐

▫️QR code落單,要先付款後上菜
▫️拎餐具,拎水自助

✨呢個鐵板滑蛋飯set會包餐湯及飲品

吉烈豬扒大啡菇滑蛋蓋鐵板拌飯

🆗熟成牛扒漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯 🥘-$79
熟成牛扒漢堡滑蛋蓋鐵板拌飯

☑️蘋果茶 (熱/凍)🧃
熱同凍都吾洗加錢,我地叫左各一杯,凍嘅可以選少冰少甜。2杯入面都有蜜糖蘋果粒,係甜度嘅來源,熱嘅仲掛住左個茶包,中意甜d嘅就飲熱嘅好😋
蘋果茶

2023-07-30