西貢必食❗️自家製果jam🍯去好chill嘅西貢當然要配文青西餐~呢間啲意粉🍝絕對一流❗️配果醬🍯嘅甜品,係喺香港其他地方食唔到,並且會令你永遠記住😋温泉蛋卡邦尼意粉10/10首先,佢嘅汁濃郁香滑。有咗温泉蛋嘅鮮味同奶油嘅香氣,再加上芝士🧀嘅結合,真係一種完美嘅平衡味道。唔會令你覺得太嬲,但係味道又濃。同時意粉都煮得啱啱好,又唔會黐埋晒一齊,但係又唔會太硬。好難得見到咁清爽又好味嘅卡邦尼意粉❗️意式青醬雞肉意粉8/10佢嘅雞肉好鮮嫩多汁,滲透咗青醬嘅味道。雞肉質地軟嫩唔會乾柴,和青醬嘅配搭真係天衣無縫。每一塊雞肉都咬落嘴入面都好美味,加上意粉嘅彈牙口感,真係一種享受❗️果醬雪糕窩夫餅🧇10/10我叫咗熱帶風情果醬🍯,呢個組合真係超正😍!半份其實就夠兩個人食啦😋首先,佢嘅窩夫餅🧇香脆可口,表面金黃酥脆,入面仲有啲鬆軟嘅質地。熱辣辣嘅窩夫餅配埋冰涼嘅雪糕,真係一種舌尖上嘅享受!仲有啊,佢嘅果醬真係多汁香甜。有著新鮮水果🥭嘅天然甜味同埋果肉🍍嘅口感,加入口中帶出一種清爽的感覺。果醬同窩夫🧇餅嘅結合真係天衣無縫,每一口都可以感受到果醬嘅鮮味,真係一絕❗️
西貢必食❗️自家製果jam🍯

10/10