同事們,今天大嘴巴既我,帶來一間在西環絕美滋味火鍋餐廳「相馬日式火鍋」💡餐牌選擇之多,味道之贊,簡直難以置信!✨🌸 開始我哋嘅海鮮之旅,首先要試一下佢哋嘅「芝士龍蝦湯茶碗蒸」。新鮮龍蝦加上忽滑既蛋白,再配上芝士,真係令人猶如置身人間仙境咁,前所未有既美味💯🌸 再黎就係健康而美味既「任食惹味龍蝦雞煲」。清新龍蝦與營養充沛的雞肉完美的融合,味道醇美,一口接一口,完全停不住💚🌸 跟住,我哋試咗個「滋補花膠雞湯」,湯香濃郁,飲落肚一股暖流馬上在胃裏四溢,真正做到了外涼內熱,味道絕對係一流😍🌸 唔得唔提「極尚龍蝦蒸海鮮」,每一樣新鮮海鮮都好得驚人,心心眼見晒佢哋噴香的熱煙,真係食到停唔到口💕🌸 但係,一切都有待我哋搵佢黎湯底:清湯,可以喺一鍋汁裏面盡享各種海鮮,美國特選牛肩胛同優質豚肉,每一種材料都新鮮得不能再新鮮,令味蕾能享受到每一種味道💖今天呢一家「相馬日式火鍋」係絕對值得每一位海鮮火鍋愛好者都去一試,無論係環境、服務定係食物都住到我哋心中最高標準。一試味道就知道無得頂,已經快把我哋當成飯堂了,開心極了!努力推介比大家,大家快D去試試睇啦!🏆🎉