2022-01-16 159 瀏覽
男朋友好鍾意番茄湯,所以就帶咗佢嚟呢一度食。之前我食過呢一間,覺得呢度嘅番茄湯幾好食,所以拉咗佢嚟試一試😗😗------------------------------我同我男朋友分別嗌咗帶子牛郎蕃茄濃湯麵同埋犇犇有禮番茄濃湯麵。佢個碗湯麵嚟到,我男朋友見到就覺得份量唔算好多,可能食完之後仲要食多少少嘢先會飽。🥸🥸而佢覺得個蕃茄湯底好好飲,幾重蕃茄🍅🍅味,同埋啲牛都好重牛味,好好食🥰🥰。見到佢話好食,我都放心啲🤣🤣。而我嗰碗帶子牛郎蕃茄濃湯麵,啲帶子都大粒,牛脷都好重牛味,幾好食😋😋!------------------------------呢度嘅蕃茄湯底值得我哋再嚟食多一次!😋😋
呢度嘅蕃茄湯底值得我哋再嚟食多一次!😋😋