2020-06-26 764 瀏覽
平時經過呢間餐廳都見幾多人排隊~今日約咗朋友去葵芳經過見到冇咩人排隊所以決定去幫襯下. 佢係一間西日fusion既餐飯,餐廳Menu都幾多選擇. Lunch 加$20 轉做set有沙律餐湯同飲品👍🏻 唔錯!🦞龍蝦意粉🍝我叫左龍蝦意粉,佢既嘅賣相都幾吸引,有半隻芝士焗既龍蝦係意粉上面😍. 雖然唔係新鮮龍蝦,但龍蝦嘅肉質都算彈牙,而且都幾多膏. 意粉嘅醬汁超級rich, 好香濃,係用龍蝦湯去煮,個汁都幾出色,每一啖意粉都充滿住龍蝦汁嘅味,爽😋 另外朋友仔就叫左「鹿兒島和牛漢堡咖喱蛋包飯」和牛漢堡唔算好出色,睇落個樣有啲乾,我諗係廚師overcook🤔 所以肉質食落有啲硬😟 有點失水準. 蛋包飯算唔錯,個蛋好嫩滑,但係牛油味有點過重,個日式咖喱汁甜甜地幾好食. 但整體來講呢個飯係比較一般而且味道偏鹹. 一個人食唔哂,好膩🤣

🦞龍蝦意粉🍝

另外朋友仔就叫左「鹿兒島和牛漢堡咖喱蛋包飯」