2024-01-18 59 瀏覽
黎到愉景新城行街,上網見到有間日本餐廳好似幾好,就帶b🐷去食啦。入面除咗有主要用餐區,仲有店外挨住扶手電梯嘅卡位,其實都係商場入邊。講返食物啦,見到佢哋廚師推介,價錢吸引我哋都嗌咗幾樣。北海道海膽手卷,去食日本野,小編一定會食海膽壽司或手卷😋鳥山名既北海道海膽手卷好鮮甜😚一放入口,成個口都鮮甜既海膽味🤩絕對無日式放題梅既味道💯以高質海膽嚟計,手卷上海膽既分量已經好唔錯🙆‍♀️食到手卷既最後一啖,都仲有海膽😳超想叫多一件嚟食👅海鰻壽司賣相一流,燒得啱啱好唔會過老🤤,嫩口同甘香既油脂分布同壽司飯互相平衡。北海道白子壽司,軍艦食材新鮮賣相精緻,估唔到味道似食奶油,軟腍腍口感👍🏻☺️。三文魚腩都夠新鮮肥美,山葵八爪魚夠爽口辛辣😙😙。墨魚鬚串有2條,燒得啱啱好,唔會太乾,汁燒味道一流😍。吉列黑豚豬扒手打烏冬,烏冬煙韌,湯底好夾烏冬,肉質嫩外皮脆💯。地點:愉景新城好大,我哋係入面當失路😂,行幾個圈都未行夠。環境:餐廳裝修木系風格,有壽司吧枱、卡位,寧靜舒適。價錢:性價比高,優質新鮮嘅食材同態度友善嘅店員🥰☺️。

三文魚腩都夠新鮮肥美,山葵八爪魚夠爽口辛辣😙😙。

墨魚鬚串有2條,燒得啱啱好,唔會太乾,汁燒味道一流😍。

地點:

愉景新城好大,我哋係入面當失路😂,行幾個圈都未行夠。

環境:

餐廳裝修木系風格,有壽司吧枱、卡位,寧靜舒適。

價錢:

性價比高,優質新鮮嘅食材同態度友善嘅店員🥰☺️。