2023-11-11 301 瀏覽
😋上次食過佢地個芝士煎旦牛肉漢堡包好食到不得了呀🍔hubby都話好正呀🥳佢地呢個度啲野食又好食仲好抵食😋🍜叻沙掺掺:最近好鍾意食喇沙☺️喇沙嘅味道好惹味👍掺掺係油面麵加菜埋米粉🔥碗麵入面仲有兩隻蝦🦐魚片、豆卜呀✅材料勁豐富💯個餐仲包埋櫻花蝦炒旦同埋黑糖多士添🔥勁滿足呢🥳🐥海南雞飯 :我哋實在太鍾意食海南雞飯喇😋佢呢度嘅海南雞飯啲雞肉夠嫩滑✅水準唔錯🥳🍔芝士煎旦牛肉漢堡包 :上次已經食過超好食🤤今次一樣可以保持水準💯芝士蛋牛肉漢堡口感超新鮮🔥一啖一啖咬落去個漢堡包嗰陣時😋啲牛肉汁「bi」晒出嚟👍加埋用咗嘅芝士同埋雞蛋❤️真係冇得彈🉐️樽仔咖啡:咖啡味好香醇❤️我好喜歡佢哋呢個咖啡呀🥳樽仔奶茶:奶茶入口順滑✅茶味夠💯喜歡口味甜嘅朋友一定好滿足🥳

樽仔咖啡:咖啡味好香醇❤️我好喜歡佢哋呢個咖啡呀🥳