第三站

Station 3 Cafe
2021-05-18 68 瀏覽
今日嚟到旺角,揀咗係Openrice人氣高嘅Station 3為處於金雞廣場,簡直係臥虎藏龍,真係唔講唔知呢度原來係有餐廳嘅。入到黎好乾淨光猛,安排咗係卡位梳化坐得好舒服。因為太肚餓同朋友兩個人叫咗兩個晚餐仲加咗兩個小食。《黑松露帶子鮮菌燴意大利飯》一擺低已經聞到好香,黑松露味好濃呀🤩!而帶子就係細粒既珍珠帶子,唔會overcook, 生熟剛剛好👍🏼飯都好入味而份量都十足,最後都食唔曬。《煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵》個煙三文魚有心思咁卷左朵花咁present, 方便大家打卡😌 打返開都有成差唔多5,6 片,都唔少咖。 個闊條麵煮得剛剛好wor, 絕對無過淋👍🏼 個汁咸味調得好適中,我覺得都幾出色😋《BBQ單骨雞翼》一客有6件,炸到好香好脆😍 又唔會乾wor! 超推介呀, 身為雞翼控既我覺得可以自己食曬一客😂 《黑松露薯條》嘩!係超大碟😂 有足夠嘅黑松露,超正,剛剛炸起熱辣辣好好食👍🏼如果一班人黎玩或者傾偈,order 呢個啱曬 飲品叫左 《熱情果乳酪》同《神仙》花茶。 熱情果yogurt 好fresh, 食咁多creamy 同炸野飲呢個就好夾。 至於個花茶好好飲,因為有檸檬草既原因,飲

《黑松露帶子鮮菌燴意大利飯》

《煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵》

《BBQ單骨雞翼》

《黑松露薯條》

飲品叫左 《熱情果乳酪》同《神仙》花茶。 熱情果yogurt 好fresh, 食咁多creamy 同炸野飲呢個就好夾。 至於個花茶好好飲,因為有檸檬草既原因,飲到尾段覺得好有泰國既感覺,超級似係Bangkok 做完spa 飲果杯香茅茶, 飲落超舒服,推介呀🥰

整體黎講都好好呀, staff 都好nice, 坐又坐得好舒服, 難怪咁多人recommend😋
神仙