2019-05-20 477 瀏覽
非常難得地約齊一班中學同學出黎聚舊食飯,最岩我地緊係有得玩Board game 既Cafe,一行十人約左係旺角聚會~我地Book左7點到,人流唔多,不過再晏啲就坐爆成個場,多人去最好Book定枱先.Party Set分別有Set A、Set B,價錢相差唔多,而且我地人多就揀左Set B,每人$159加一,款式多野揀啲!Board Game種類繁多,講得出既都齊都有,所以黎呢到唔怕冇野玩唔怕悶XD特濃芝士薯條,芝士香濃,薯條脆身又香口,食落去芝味濃郁,作為前菜小食,大家好快一掃而空~凱撒沙律,酸酸甜甜好開胃,比想像中好食有驚喜!吉列珍寶蝦,味道中規中矩,自己覺得炸粉偏多,食落去較粉質感芝士汁焗蔬菜,除左小食主菜,蔬菜都有,可以滿足唔同人既需要,味道亦不錯 。黑松露海鮮意大利飯,超盛大海鮮意大利飯!用料好有誠意,黑松露入味,口感Creamy,每啖都好新鮮,一黎到大家都忍唔住食多兩啖,不過製作需時。蜂蜜綠茶、柑桔檸檬,綠茶偏啖,未話好入味,柑桔Lemon幾受歡迎,最好既係飲完一大枝後可以再揀其他款式!
非常難得地約齊一班中學同學出黎聚舊食飯,
最岩我地緊係有得玩Board game 既Cafe,
一行十人約左係旺角聚會~

特濃芝士薯條
凱撒沙律
凱撒沙律,酸酸甜甜好開胃,比想像中好食有驚喜!
吉列珍寶蝦

吉列珍寶蝦,味道中規中矩,自己覺得炸粉偏多,食落去較粉質感
芝士汁焗蔬菜

黑松露海鮮意大利飯
一黎到大家都忍唔住食多兩啖,不過製作需時。

蜜汁雞肉串、泰式豬頸肉
特濃芝士薯條