2023-05-09 93 瀏覽
熾工房 WOW LAB🐔黎長州玩,食嚟食去都係大魚蛋、芒果糯米糍?今次我地帶大家去try something new!✨✨原味烤雞套餐 🐔$60套餐包括原味烤雞兩件🐓,薯條/牛油粟米一份🌽,同埋汽水🥤!烤雞嫩滑多汁,有少量香料調味,食落唔會太重口味、太Heavy。另外我哋揀咗牛油粟米,呢個牛油粟米非常之香甜,有啲似細個放學去小食舖買到嗰一種牛油粟米,好奈都冇食過了,係回憶既味道!👍🏻👍🏻💓汽水,除咗有普通嘅可口可樂七喜等等嘅選擇,仲有有汽水,唔鍾意飲甜嘢嘅朋友就可以多一個選擇!😉清爽沙律套餐🥗 $60怕肥既女士們就可以揀尼個沙律套餐,套餐包括原味烤雞一件、精選沙律、同埋特色飲品🍸!烤雞一樣嫩滑多汁,配埋沙律菜一齊食,就變咗大大份烤雞沙律😛😛特飲方面都有幾多選擇,我地就揀左真係幾特別既青檸芫荽梳打🤣🤣🤣又估唔到真係幾好飲喎!青檸同芫荽意外的夾,味道好清新!同我地一樣鍾意芫荽既朋友,千祈唔好錯過呀!😍😍😍
熾工房 WOW LAB🐔
原味烤雞套餐 🐔$60