2021-08-27 20 瀏覽
之前聽啲朋友講呢間小店啲麻糬吐司好好食,仲有我好鐘意既芋圓仙草,所以就特登嚟試下。 店仔細細但職員好充足所以服務都好好。不過過左7點人流就開始多喇,如果大家都想黎試下既可以早小小黎到。招牌飯麵套餐 台灣牛肉麵 $79牛肉同紅蘿蔔都炆得好淋,湯底較為清甜突出左肉味同帶少許微辣。白桃烏龍茶 +$6好香茶味,相對菠蘿綠,白桃既味道會重啲同埋好fresh 。蝦捲湯好得意,出面未試過,好有地道既感覺。湯入面有啲蒜頭粒,清清地,有幾條蝦捲又幾特別 。魯肉飯便當套餐 $65便當入面有幾條醬茄子,仲有半隻溏心蛋,非常抵食!我幾喜歡Yu既魯肉飯,因為好香同好濃好入味,用黎拌飯停唔到,食下食下已經將啲飯KO晒,唯獨飯方面想佢淋身啲同熱啲會更加好食 。金鑽菠蘿綠茶 +$6淡香鳳梨,好清既綠茶,帶一點回甘 糖心蛋 $13太鐘意食,額外叫多一隻~好正,夠入味 芋泥白兔糖麻糬 $48 *新口味*見到枱枱都必點吐司,朋友又介紹話好食,好想試下!未放到落枱已經聞到好大陣白兔糖味,同埋夠晒份量~大愛!麻糬再加芋泥真係好正,食落口係好濃既牛奶香。建議大家真係想食既要留肚呀~或者考慮叫一個吐司套餐,係連蛋餅的,咁就唔怕做大

招牌飯麵套餐
台灣牛肉麵 $79
牛肉同紅蘿蔔都炆得好淋,湯底較為清甜
突出左肉味同帶少許微辣。

白桃烏龍茶 +$6
好香茶味,相對菠蘿綠,白桃既味道會重啲
同埋好fresh 。

蝦捲湯
好得意,出面未試過,好有地道既感覺。
湯入面有啲蒜頭粒,清清地,有幾條蝦捲又幾特別 。

魯肉飯便當套餐 $65
便當入面有幾條醬茄子,仲有半隻溏心蛋,非常抵食!

我幾喜歡Yu既魯肉飯,因為好香同好濃

金鑽菠蘿綠茶 +$6
淡香鳳梨,好清既綠茶,帶一點回甘

糖心蛋 $13
太鐘意食,額外叫多一隻~好正,夠入味

芋泥白兔糖麻糬 $48 *新口味*

建議大家真係想食既要留肚呀~或者考慮叫一個吐司套餐,係連蛋餅的,咁就唔怕做大嘥鬼啦!

2021-08-07