好湯好麵🇭🇰有米芝連推介嘅足料熬製湯底🍲完全係心機之作🤍嚟嘅大多數都係街坊🤤本身覺得百幾蚊碗麵真係好肉赤 但係的確係真材實料🥰﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/海龍王🦐 $130/海龍王係個個嚟都話必食🤩湯底熬煮咗十幾個鐘🥳蝦味好濃郁 有蝦頭油好加分 配料都好多 兩隻海蝦🍤手掌咁大 食落好爽口新鮮😌藍蟹肉拆咗撈埋湯食好正🦀墨魚滑🦑有粒粒墨魚又打得好彈牙 而蠔就漲卜卜煮得啱啱好🦪陽春麵幼身食落好有咬口又唔會淋腍咗🍜份量比得好多 又掛湯最後成碗連埋湯清晒😍/涼拌麻辣手工豆腐 $32/薄切豆腐好滑好考刀工🔪麻辣汁好微辣 加埋葱吊味 但係就唔太特別🥺汁可以再重口味啲﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎🌟整體評分 (滿分: ♡♡♡♡♡)味道: ♡♡♡♡環境打卡: ♡♡性價比: ♡♡♡Encore指數: ♡♡♡♡﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
好湯好麵
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
海龍王
/海龍王🦐 $130/

/涼拌麻辣手工豆腐 $32/
涼拌麻辣手工豆腐

﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
🌟整體評分 (滿分: ♡♡♡♡♡)
味道: ♡♡♡♡
環境打卡: ♡♡