2023-10-17 35 瀏覽
💙Crisp Caesar Salad沙律幾特別,沙律菜唔係碎上,而係原棵切成四件上😆 有沙律醬、麵包糠、煙肉碎、醃鯡魚,咸香味十足😛😛.💙Steak Night逢星期四,$100就可以叫到一份牛扒加薯條,牛肉仲要好夠肉味,又唔會鞋口,好抵食!.💙6Pcs Buffalo Wings (HONEY GARLIC)炸焗蜜糖蒜蓉雞翼,皮脆又香口,整得好出色😍😍.💙Vietnamese Pho呢到既pho湯底比較清淡~ 值得一讚個春卷好好食,唔油膩,餡料調味調得好👍🏻👍🏻.💙Milk Shakes-Oreo crunch第一次飲有雪糕成份既milk shake,好有驚喜🤤 曲奇味好濃~ 唔會死甜🥰.💙Milk Shakes-Vanilla Vanilla就無Oreo咁驚艷~ 但Vanilla味都夠濃,飲到最尾覺得有少少甜🫢
💙Crisp Caesar Salad
💙Steak Night
炸焗蜜糖蒜蓉雞翼,皮脆又香口,整得好出色😍😍
💙Vietnamese Pho
💙Milk Shakes-Oreo crunch