2019-05-23 111 瀏覽
我要認真地俾5粒星。荃灣呢間大廈多好嘢食係人都知。但當相馬未坐滿人,樓下啲食店大排長龍要等,真係無天理。我要做啲嘢。簡單解釋,啲牛靚!最cheap個類別都靚!同樣價錢,係旺角嗰啲係合成肉,呢度真係靚肉!(夜晚有海鮮,算啦急凍野,唔挑剔佢啦,主要係食牛肉家嘛)連豬都好味!貴少少個種牛直頭見到啲雪花!個醬油湯底真係湯底,係出面嗰啲牛咩鍋,試過要自己倒火鍋醬油落去都無味,唔知用咩黑色嘢溝出黎。我兩次去相馬,個湯底同啲牛都完美結合。蔬菜任食度度都有,見過任食羽衣甘藍未?!係任食!買一包細細都要$20啦!蔬菜選擇不能盡錄,出面放題啲白菜仔、菜心你食埋我嗰份。夜晚有炸物,一般炸物都係頹架啦,食到成口粉!錯!呢度個粉又薄,仲要有海苔調味!個醬係整出黎唔係沙律醬啊大佬!如果唔係因為食飽牛,我會成打成打咁叫。人少,個洗手間就乾淨。有幾何任食個洗手間乾淨係咪先。個心爭啲就自私,怕share左,多左人,無咁抵食。但做人,唔可以懲罰人地做得好,呢咁大段讚,係佢應得既。我去個兩次仲有訂座75折。
我要認真地俾5粒星。荃灣呢間大廈多好嘢食係人都知。

人少,個洗手間就乾淨。有幾何任食個洗手間乾淨係咪先。

我去個兩次仲有訂座75折。
炸物
炸物