銅鑼灣fashion walk真係好多好嘢食,今次去左一間burger同小食都好好味嘅餐廳食😋😋經典之堡 $118食burger當然一定要試🐮🐮佢哋採用左安格斯牛肉並透過手打去做成牛肉漢堡扒👍🏼👍🏼漢堡扒非常厚身,牛味濃郁,每咬一啖都會有肉汁流出非常Juicy🥰🥰麵包非常鬆軟,而且又會煎香麵包🥯👍🏼👍🏼當中夾左蕃茄、生菜、焦糖洋蔥及芝士,最Basic嘅漢堡食法,所有蔬菜都非常新鮮👍🏼醬汁方面就運用左自家調配嘅Moo Moo醬,醬汁更能帶出牛肉嘅香味👍🏼👍🏼漁夫之堡 $118唔食牛嘅朋友,魚漢堡係一個好選擇🐟魚柳炸得好香脆,裡面既絕對唔會有雪味,而且魚既口感都好軟綿綿,唔會係一塊塊嘅魚肉👍炸粉食落係落咗調味料,所以味道都好香口😋😋炸魷魚 $68本身係👦🏽叫既炸魷魚,點知最後食得最多嘅係👧🏻🤣🤣👧🏻一食第一舊,真係覺得震驚,真係好好味😋😋😋炸魷魚既炸皮用左調味香料混合而成,好香口,而且好脆,炸皮包實每一舊魷魚,唔會一夾已經魷魚同炸皮分開👍魷魚都好新鮮,食落好彈牙爽口,必試😋😋👍

經典之堡 $118
麵包非常鬆軟,而且又會煎香麵包🥯👍🏼👍🏼
經典之堡

漁夫之堡 $118