2020-10-04 104 瀏覽
一心黎到試伏,魯肉飯就食得多,珍珠魯肉飯連聽都係第一次聽。如果有創意分一定⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️睇圖細細碗,真係得一碗飯,男仔嘅話可能唔夠食。,珍珠配上魯肉汁,味道係鹹鹹地。口感方面,煮到好淋,食落黏口,同珍奶珍珠彈牙嘅口感截然不同。除咗主角珍珠,飯配有有糖心蛋同肉鬆,口感豐富。雖然細碗,但料足夠餸成碗飯食。個人認為幾得意,但隔離枱正常魯肉飯更吸引。朋友見我冇肉食,比咗件牛腩我,正常入味牛腩。最正嘅甜品叫咗仙草3號,有布丁。兩人share,當飯後甜品剛剛好。布丁比較挺身,大大粒嘅芋圓入面有芋頭蓉,材料好豐富。仙草亦唔會太甜。係一個好滿足嘅甜品。溫馨提示:落完單先知,原來珍珠滷肉飯冇得加錢以優惠價叫飲品,需要比正價。
珍珠魯肉飯
台灣牛肉麵