Le Viet

2017-03-12 210 瀏覽
本身想叫炸春卷 但眼見牛油雞翼嘅賣相已取勝 熱氣就熱氣啦不要顧慮太多😎一碟有五隻 仲要隻隻都好大隻 脆外皮充滿牛油香 隻翼又保持到軟滑 好得👍🏻面頭黃色粒粒係牛油炸蒜。跟住黎個炒大蜆 份量為少但味道一流 辣椒味係香辣 唔係避風塘嗰種豆豉咸辣。個汁用黎撈飯夠惹味🔥菠蘿炒飯好多人都會話冇悶 但去親越菜泰菜嘅我都會叫 因為想試廚師工架👩🏼‍🍳👨🏼‍🍳呢個特色係:有超多鮮菠蘿-大蝦已剝殻-飯炒得夠乾爽唔會濕笠笠-肉鬆夠多-唯一係紅腸搶味有點兒不相襯。綠豆冰下一下火很應該吧😏叫左少冰最好 多椰汁味又唔會太甜 冇多加糖嘅飲品啱哂我✌🏻今晚早食飯 坐得舒服慢慢食唔焗束 所以再叫左味牛仔骨..即烤仲出哂煙 肉身載有碎香茅 質地有咬口而不硬 食完個口都仲好香😀旁邊醬汁甜甜辣辣 夠刺激😋
牛油雞翼
辣椒膏炒大蜆
大蝦菠蘿炒飯
椰汁綠豆冰
今晚早食飯 坐得舒服慢慢食唔焗束 所以再叫左味牛仔骨..
香茅燒牛仔骨
牛油雞翼