2021-06-22 58 瀏覽
住觀塘嘅我哋,仲有一個地方成日會去,就係銅鑼灣喇!銅鑼灣百德新街唔單止環境好,仲有好多好嘢食,呢間 Moo Moo Plus,我哋經過幾次都好想入去試,因為覺得好Chill,後來我哋試咗觀塘嘅Moo Moo覺得好驚喜之後,就立定決心要試埋呢間。銅鑼堡 HK$148除咗鍾意食漢堡,仲好鍾意食鵝肝,呢兩樣加埋一齊,未食都知會好香。佢嘅漢堡一如既往保持水準,由於太厚,一定要用刀切嚟食。鵝肝處理得相當好,唔羶而且外脆內軟,外皮少少燶多多脆,份量大大舊。Moo Moo汁係成個漢堡嘅靈魂,嗰陣大大嘅生蒜香味,好啱我呢個蒜頭控。平鐵牛排 HK$180 牛排處理得好好,睇得出係好靚嘅部位,食入口嫰滑又多肉汁,一啲嚡口感覺都冇。最欣賞係個焗蒜頭,嘩!好少地方有得食喇依家,而且佢焗嘅時間啱啱好,完全帶出蒜頭嘅香甜。 炸洋蔥 HK$58 香口夠多汁,一個字:正!PS 呢度嘅環境真係好好,坐得舒服,望出去個View又靚,好啱周末Chill一番。

銅鑼堡 HK$148

平鐵牛排 HK$180

炸洋蔥 HK$58
香口夠多汁,一個字:正!

銅鑼堡
平鐵牛排