2023-06-30 494 瀏覽
一直想試呢間餐廳好耐 不過到宜家先試到蘇媽·蘇媽!期待左咁耐先食到 果然冇令我失望😆🤍椰香咖央多士 $38咖央甜度適中而且椰香味好重 配埋烤得好脆嘅多士真係一流!食完好多叫多份食🥹🍞💚辣死你嗎配參巴魷魚 $81呢個飯除左個名勁 個顏色都好吸睛!唔洗驚 雖然個飯係綠色嘅 不過食落就冇咩特別😂😂而且都幾足料 有魷魚、魚乾仔、花生、蝦片同埋蛋 魷魚亦都好彈牙 加埋魚乾仔好好餸飯😆馬拉咖哩雞翼鎚撈麵 $67咖哩雞翼鎚同埋薯仔都好入味 薯仔仲好淋添🤍麵質軟硬適中👍🏼不過都有啲辣 如果唔食得辣嘅foodie就要注意下~檳城福建蝦麵 $63因為睇左I told sunset about you係咁睇住BKPP佢地食福建麵 搞到我一直想試福建麵好耐!!!所以一見到menu有就即刻叫左😂😂麵煮得軟硬適中 而且除左蝦 仲有五花肉、魚片同埋蛋另外湯底好濃蝦味 我呢個食蝦狂人超中意🥹👍🏼👍🏼(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)砂煲老鼠粉 $105一開頭仲諗緊咩係老鼠粉 原來係銀針粉🤣老鼠粉好入味!!而且面頭有窩蛋、炸蒜、肉碎同埋魚乾仔增添左唔同口感🥰不過會好似煲仔飯咁 有少少黐底~*溫馨提示:呢個真係好大煲!份量好多!叫呢個嘅

椰香咖央多士 $38

辣死你嗎配參巴魷魚 $81

馬拉咖哩雞翼鎚撈麵 $67

檳城福建蝦麵 $63
麵煮得軟硬適中 而且除左蝦 仲有五花肉、魚片同埋蛋

砂煲老鼠粉 $105
*溫馨提示:呢個真係好大煲!份量好多!叫呢個嘅話建議share食🤣🤣
2023-06-02