餐廳: 大都烤鴨
資訊:

2019-03-01 845 瀏覽
4個女仔朋友,聚舊又想搵個舒服既餐廳邊食邊傾計,Openrice search下尖沙咀有咩好食,最後就揀左黎食中菜 服務員安排我地左卡位,座位舒適,餐廳設計亦別具心思!大家都不是十分肚餓,主要叫左烤北京填鴨半隻、擔擔麵、淮山/山藥時蔬,同埋一客炒飯~烤北京填鴨半隻 $253 平時同屋企人去酒樓食飯都中意點北京烤鴨,呢個分量剛剛好,而且presentation好靚。鴨皮薄而脆,鴨肉亦多汁嫩滑,配菜更睇得出餐廳既用心,呢碟北京烤鴨暫時係我食過認爲最出色既一間!反而擔擔麵就有d失色,以爲會係平時食開的上海拉麵,呢碗面款有d似日本udon,比d湯suk完之後覺得碗面更加淋,最後食左一小碗。淮山/山藥時蔬材料清淡得黎又有上湯調味,味道不錯。
服務員安排我地左卡位,座位舒適,餐廳設計亦別具心思!

烤北京填鴨半隻

擔擔麵

淮山時蔬
淮山/山藥時蔬材料清淡得黎又有上湯調味,味道不錯。
2019-02-20
烤北京填鴨半隻