餐廳: 金飯館
資訊:

2024-04-15 246 瀏覽
經過呢餐之後我對呢間餐廳既印象只有炒飯炒飯同埋炒飯🍚LUNCH TIME時間記得早d去排隊,一過左12:15就超級多人叫外賣同埋堂食等位🐖即叫即炸椒鹽豬扒飯需時15-20分鐘,要食就早d叫定啦~即叫即炸係真既,出到黎係熱辣辣好好味,肉同飯既份量都好多,椒鹽豬扒好脆口🦐招牌蝦頭油炒飯 招牌菜就必須要試架啦,佢裡面都有分兩款蝦,急凍同新鮮蝦,帶黎兩款口感,炒飯係粒粒分明,仲好多蛋味~🦪蠔仔肉碎泡飯好多蠔仔,甘先對得住個價錢~個湯都好清甜好夠味🐟焦香煎焗龍躉球飯龍躉味道有d重手,食落偏咸,可以連埋d炒飯一齊都可以中和番既🦐櫻花蝦醬油時菜/ 醋香雲耳菜心份量都幾多,夠大條,而雲耳太酸,中意食醋既朋友就岩曬,如果唔係可以揀麻辣雲耳都得
經過呢餐之後我對呢間餐廳既印象只有炒飯炒飯同埋炒飯🍚
🐖即叫即炸椒鹽豬扒飯
🦐招牌蝦頭油炒飯
🦪蠔仔肉碎泡飯
好多蠔仔,甘先對得住個價錢~個湯都好清甜好夠味
🐟焦香煎焗龍躉球飯
🦐櫻花蝦醬油時菜/ 醋香雲耳