同朋友去慶祝生日,佢話想食海鮮,我就帶佢去呢間之前都食過嘅Mr Crab慶祝下,今晚有海鮮又有酒,第二次嚟幫襯食物都無失望🧛‍♂️今次食咗佢個Set for two,好抵食喎!前菜我哋要咗crab cake,係餐廳嘅招牌菜。淡淡都係蟹肉,外脆內軟,一啖咬落去滿滿嘅蟹肉,好滿足好好味🧛‍♂️Seafood Combo就好玩好食!海鮮袋可以揀三款海鮮,我哋要咗海蝦翡翠螺同海蜆,全部都好Fresh海水味好濃好新鮮🧞‍♂️我最鍾意佢每樣海鮮嘅份量都會標明清楚,好足料唔怕份量不一。除咗海鮮,佢仲有一些薯仔、德國腸、粟米做配菜,唔驚唔夠飽,配菜連個粟米都特別甜海鮮配埋佢個秘製辣汁,別有一番滋味!翡翠螺真係特別好味,又大粒又鮮甜爽口!食套餐仲配埋兩杯餐酒,食海鮮就梗係要白酒啦,好抵好夾,真係飲酒食醉🧞‍♂️最後主菜仲要埋個蟹肉卡邦尼意粉,因為黎得Mr. Crab就當然係食蟹啦!叫蟹肉卡邦尼意粉實冇錯!🧚芝士加埋煙肉,每一啖意粉都被creamy嘅忌廉汁包住,好滿足!佢呢度嘅卡邦尼意粉係creamy濃郁而不膩,食到停唔到口第二次來都冇失望,食物keep住有水準,同朋友慶祝或者想食得好少少都好推介🧚

今次食咗佢個Set for two,好抵食喎!

Crab  cake

蟹肉卡邦尼意粉