2021-04-28 435 瀏覽
唔知你地假日會去邊呢?而我就會同我寶貝仔周圍玩同食🤣,謙謙同我都鍾意迪士尼內的公仔,知道時代廣場對開有活動緊係拿拿聲去啦!玩完餓了就搵到 Walter Bistro 去嘆我地的lunch 了。嘩😍呢到做緊 Tapas 任食如食主菜都係另加$30,我同謙謙就慢慢係到食小食打下機休息一下。小食好多款式呢!⚛ No.1 醋浸番茄沙甸魚配紅燈籠椒多士⚛ No.2 意大利薯仔洋蔥焗蛋配蒜蓉汁⚛ No.3 洋蔥煙肉焗蠔⚛ No.4 銀魚柳紅燈籠椒多士⚛ No.5 炸魚肉蝦餃子配腰果醬及甜豉油⚛ No.6 紅蝦他他配牛油果番茄⚛ No.7 炸魷魚配蒜蓉醬以上的小食各有特色,每件放係碟上都做到好精緻美麗先上菜, 味道各有千秋, 多士焗得香脆,上層的魚味道夠突出,真係好夾,一口一件大愛😍。主菜方面 : ⚛ 慢煮雞胸配柑橘汁 ~ 甜甜的柑橘汁配上雞胸份外清新。⚛ 番茄蟹肉意粉 ~ 濃郁番茄拌勻蟹肉意粉謙謙最愛。⚛ 慢煮無骨牛小排 ~ 我就喜歡牛小排,貪佢慢煮過,幾腍和入哂味。謙謙見叫小食,成機都飲可樂,而我就嘆左意大利氣酒和橙汁,咁樣舒舒服服慢慢嘆好正呢!

小食好多款式呢!

⚛ No.1 醋浸番茄沙甸魚配紅燈籠椒多士

⚛ No.2 意大利薯仔洋蔥焗蛋配蒜蓉汁

⚛ No.3 洋蔥煙肉焗蠔

⚛ No.4 銀魚柳紅燈籠椒多士

⚛ No.5 炸魚肉蝦餃子配腰果醬及甜豉油

⚛ No.6 紅蝦他他配牛油果番茄

⚛ No.7 炸魷魚配蒜蓉醬

主菜方面 :

⚛ 慢煮雞胸配柑橘汁 ~ 甜甜的柑橘汁配上雞胸份外清新。

⚛ 番茄蟹肉意粉 ~ 濃郁番茄拌勻蟹肉意粉謙謙最愛。