2021-06-06 771 瀏覽
久仰大名嘅一間Cafe💛 因為白雪雪嘅牆配上簡單嘅一個 [ % ] logo而出名。 西環呢間分店仲有超級無敵大海景,簡直無得輸👍🏻 -同朋友喺另一間Cafe食完lunch,因為天氣太熱,就搭的士過嚟呢度。三點左右到達,叫咗杯Iced Matcha Latte🍵 -座位不多,位置都坐滿了。上層唔開放。本身朋友話上層位置景觀好好,望出去好似喺日本效區一樣🥺 Iced Matcha Latte🍵 抹茶味唔算好突出,但係口感同味道都唔錯,天氣實在太熱,好快就飲晒,得返啲冰。所以下次來可能會叫少冰,抹茶味應該會香濃少少🤏🏻落地玻璃,陽光投入店內,感覺好舒服清新👍🏻當然唔少得出面呢個打卡位~ 同朋友影完之後再喺附近行咗一陣,然後再返嚟睇日落🌄 呢個位置睇落真係好靚㗎!環境:💛💛💛💛💛服務:💛💛💛💛推薦:💛💛💛💛💛

Iced Matcha Latte🍵

Matcha  Latte

落地玻璃,陽光投入店內,感覺好舒服清新👍🏻

環境:💛💛💛💛💛
服務:💛💛💛💛