2023-08-15 1776 瀏覽
今年我揀咗呢間 高質素食餐廳食法國菜 同老公慶祝生日🥳 真心推薦 呢間素食餐廳,無論你係唔係食素我都覺得好值得去試,因為呢度嘅菜式真係做到一絲不苟,好用心去做好每一道菜式。我仲記得第一次去幫襯呢間餐廳佢地仲係西環,嗰陣時個location相對比較格攝,但係我食過佢哋嗰道香煎鵝肝同埋威靈頓牛柳我就覺得好驚艷,估唔到佢哋最後喺荃灣南豐紗廠重開,而家呢度嘅裝修好靚好舒服☺️🌟香煎鵝肝黑醋無花果🌟我覺得呢個係必點😆真係好出色,素鵝肝用菇、堅果、果仁、綠豆去整成,佢最犀利係個質地同真鵝肝食落去好相似。🌟洛琳鹹批🇫🇷🌟老公最鍾意最鍾意喺呢一道菜式,因為真係好特別好少地方可以食到🌟法式紙包魚🌟店員好細心幫我地拆開個紙,又提我地記得飲埋裏面個汁,因為真係好多精華係汁度,除咗素魚柳裏面仲有唔同嘅蔬菜洋蔥橄欖等一齊焗。🌟尼斯沙律🥗🌟🌟經典檸檬撻🌟食完呢餐我已經好想下次再試其他嘢,真係好好食。**記得要預早WhatsApp訂位,可以preorder定自己想食嘅菜式**
今年我揀咗呢間 高質素食餐廳食法國菜 同老公慶祝生日🥳

法式紙包魚

🌟尼斯沙律🥗🌟
尼斯沙律🥗

🌟經典檸檬撻🌟

食完呢餐我已經好想下次再試其他嘢,真係好好食。

2023-08-15
生日