2024-04-13 18 瀏覽
放假去遠d 走入港島食烤魚🐟 十年真功夫 烤好一條魚🐟🐟今次叫左🌟經典香辣烤魚 - 沙巴龍躉平時食烤魚通常見係江團魚 好小見有龍躉👀 價錢唔算貴 所以決定試一試佢 叫左bb辣🌶️🤤原條龍躉 肉質結實彈牙,啖啖肉又無乜細骨 岩哂唔識食魚既我🤣 叫bb辣真係岩岩好 因為佢會越煮越辣🌶️🌶️ 中途員工仲問左我地幾次使咪加湯 好細心👍🏻 底仲鋪滿大豆芽 索滿湯汁 好惹味👍🏻 我仲另外叫左🌟黃金組合,入面有金菇,萵筍,土豆,蓮藕。全部都好索味🤩串燒方面因為咩都想試,就決定食🌟海陸空把把燒🤩 有個爐仔燒住唔怕會涷!臘腸好好食!唔係平時食開個隻黎架🤤另外仲叫左🌟鐵板燒茄子🍆 用鐵板上熱辣辣,有好多蒜蓉鋪係面,好重口味好正!飲品方面就叫左🌟滿杯金菠蘿 同 🌟咸檸雪碧。 滿杯金菠蘿真係打卡一流 而且好有菠蘿香🍍 甜品雖然有任食冰粉,但係都係忍唔住叫左鴛鴦糍粑,煙煙韌韌好好食,炸到落外面好脆😍 冰粉有八種配料可以選擇,我鍾意椰果同埋提子乾。另外仲有杞子菊花茶可以任飲👍🏻雖然冇叫主食,但係已經食到捧住個肚走喇🤤🤰🏻
放假去遠d 走入港島食烤魚🐟

十年真功夫 烤好一條魚🐟🐟

今次叫左🌟經典香辣烤魚 - 沙巴龍躉
平時食烤魚通常見係江團魚 好小見有龍躉👀
價錢唔算貴 所以決定試一試佢 叫左bb辣🌶️🤤

另外仲有杞子菊花茶可以任飲👍🏻

雖然冇叫主食,但係已經食到捧住個肚走喇🤤🤰🏻