2021-07-12 155 瀏覽
覇王雞又滑又嫩,仲要去左骨,啱哂小編呢啲懶人,只係叫左半隻,但係個份量多到好似1️⃣隻咁多!-而佢地既牛仔骨有2️⃣款口味,1款係蜜椒野菌薯角牛仔骨煲,另一款係黑椒薯角牛仔骨,本身小編唔太喜歡野菌🍄,但係如果你哋鍾意甜甜地嘅牛仔骨🐂,可以揀蜜椒野菌薯角牛仔骨架, 佢哋嘅牛仔骨啖啖肉,冇乜大嘅骨頭-佢哋嘅避風塘生炸髀係必點嘅,炸得啱啱好唔會太乾,而且佈滿蒜蓉,同炸髀好夾,size仲大過我嘅手掌🤤-倉魚就更加唔洗講啦無論點整都會好好食👍 另外叫2️⃣人套餐嘅話仲會配送2️⃣碗例湯,例湯完全冇添加任何味精好清淡,仲有好好營養嘅海帶添呀,但係佢哋嘅例湯成日都會轉,睇下你哋有冇咁好彩啦🙉呢度仲有通街都會鍾意嘅樽仔奶茶,唔係有人會唔鍾意呀~-值得一讚既係店員態度非常好,唔單止送單速度快,因為當時小編同男朋友都 猶豫不決要食啲咩,店員推介佢哋認為出色嘅菜式備我地👍
黑醋薯角牛仔骨
避風塘生炸髀