餐廳: 一遊
資訊:

2010-01-22 67 瀏覽
內唔中都會黎幫親一遊,因為佢個set lunch menu會成日轉,次次食倒唔同既野,有新鮮感。天氣涷左,所以選擇左個熱食既牛脷set。 前菜 - 有骨三文魚:有骨,但係冇碟比你棄置,要自己揾紙巾包住,比我扣左少少衛生分。 我覺得冇骨既前菜會方便大家囉。 三文魚涷既,所以有少少硬。味道還可以,不過我自己就鍾意食之前食過既前菜。 麵豉湯:今次係咸左D,不過夠熱,所以好暖胃。 汁煮牛脷:熱辣辣,好!牛脷啉得黎有口感,好正。個味校得好好,唔會太濃,食落好舒服。配菜都好入味。大家不妨試下。
,次次食倒唔同既野,有新鮮感。

天氣涷左,所以選擇左個熱食既牛脷set。

我覺得冇骨既前菜會方便大家囉。

麵豉湯:今次係咸左D,不過夠熱,所以好暖胃。

牛脷set lunch
前菜 - 有骨三文魚