2018-09-17 102 瀏覽
今日陪男朋友去深水埗買嘢順便喺附近食埋晚餐,經過呢間鋪頭嘅時候俾疑似老闆既男人嘅熱情介紹所感動😂 除左呢樣,仲畀佢個鮮蕃茄濃湯牛骨湯底吸引,因為番茄有好好既美容功效😍 入到去一坐低老闆大致上介紹主打既食品, 另一個店員都好積極攞個籃俾我哋裝番個袋唔駛攬得咁辛苦食得唔舒服,服務不錯👍👍我叫咗一貝子配日式拉麵, 男朋友叫咗犇犇有禮配上海麵😀個湯底啱啱好唔會太酸又唔會太甜,好濃嘅番茄味 ,我嗰碗啲花甲好大舊😮 配兩粒煎得岩岩好熟同幾香嘅帶子,唔錯😁男友個碗混合咗牛既三個特別部位, 包括牛面頰,崩沙腩同埋牛坑腩,佢話好有牛味,幾淋身,好大舊😅個麻辣瑞士汁雞翼好創新😂 有麻辣嘅香味又有瑞士汁嘅甜味, 估唔到又幾夾😮😮我叫左杯熱既檸檬雪梨茶,對於有啲傷風既我飲落去好舒服😊 男友叫左冷泡茶都話茶味好濃幾好飲雖然我地人均都食左一百蚊有多, 好飽😂 不過新鮮番茄配埋牛嘅湯底咁dump本係值得既!👏👏
我叫咗一貝子配日式拉麵, 男朋友叫咗犇犇有禮配上海麵😀
一貝子

犇犇有禮