Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
好開心啊 又可以同朋友把酒食炸雞😂今日放工同朋友黎到旺角兆萬食韓國野~~平時黎呢度多食d hea底放題 原來係有一間韓國炸雞係度嫁!.半半炸雞 ($158)蒜香炸雞 + 醬油炸雞先嗌一份炸雞~~ 新鮮炸起仲係燙手嘅辣!好正😋炸雞外皮脆粉一啲都唔厚 薄薄一層脆衣 香口又好味!而撕開入面嘅肉超嫩滑 陣陣香味 是為上等高質炸雞呢~醬油個邊有埋個醬油比你隨意點幾多醬油係偏甜個種 唔會食到個口鹹澀very nice☺️而蒜香我同朋友都食到停唔到 因為蒜香味好重!好惹味😍portion唔算好大 但正好!我地又可以嗌多一盤試埋其他味~.半半烤雞 ($158) 大邱辣醬炸雞 - 小辣 + 乳酪芝士炸雞所以我地又嗌多一份試多啲味😆見到辣醬有三級 見到最後個個叫後悔級 當然醒目地嗌小辣😂 辣味係慢慢攻出黎個種 小辣都幾辣啊~~不過辣得好過癮!乳酷芝士炸雞就灑上帶乳香嘅芝士粉 少少甜甜地咁!又意外地同鹹鹹香香嘅烤雞幾夾😋我自己好鍾意伴盤嘅薯條 係幼身 但又係新鮮炸起!超香脆 好好味啊!.淑女炒年糕 ($78)韓國辣醬炒年糕 上面加左層即溶芝士☺️年糕煙煙韌韌!我自己好鍾意佢加左炸粉絲卷吸收哂個湯汁 仲保持少少脆
好開心啊 又可以同朋友把酒食炸雞😂
今日放工同朋友黎到旺角兆萬食韓國野~~
半半炸雞 ($158)
蒜香炸雞 + 醬油炸雞
先嗌一份炸雞~~ 新鮮炸起仲係燙手嘅辣!好正😋
炸雞外皮脆粉一啲都唔厚 薄薄一層脆衣 香口又好味!
半半炸雞

而撕開入面嘅肉超嫩滑 陣陣香味 是為上等高質炸雞呢~
醬油個邊有埋個醬油比你隨意點幾多
醬油係偏甜個種 唔會食到個口鹹澀very nice☺️
醬油炸雞

而蒜香我同朋友都食到停唔到 因為蒜香味好重!好惹味😍
蒜香炸雞

半半烤雞 ($158)
大邱辣醬炸雞 - 小辣 + 乳酪芝士炸雞
所以我地又嗌多一份試多啲味😆
半半烤雞

不過辣得好過癮!
大邱辣醬烤雞 - 小辣

乳酷芝士炸雞就灑上帶乳香嘅芝士粉 少少甜甜地咁!
又意外地同鹹鹹香香嘅烤雞幾夾😋
乳酪芝士烤雞

我自己好鍾意伴盤嘅薯條 係幼身 但又係新鮮炸起!
超香脆 好好味啊!
半半烤雞

淑女炒年糕 ($78)
韓國辣醬炒年糕 上面加左層即溶芝士☺️
年糕煙煙韌韌!我自己好鍾意佢加左炸粉絲卷
吸收哂個湯汁 仲保持少少脆身 正啊!
淑女炒年糕

香蕉米酒 ($148)
好少見到香蕉味!所以就嗌左!
香蕉味好濃啊 而且感覺會似飲緊香蕉smoothie咁~
女仔都會好鍾意!💓💓
香蕉米酒

芝士餅雪冰 ($78)
好鍾意啊 個底係用牛奶冰 上面淋上藍莓醬
酸酸甜甜超好味 上面一大層cream同埋舖左滿滿嘅水果
仲有4大舊芝士餅 芝士味超濃😍但口感相對硬身 軟番啲會更加好味🤤
半半炸雞
醬油炸雞