Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-01-20 2974 瀏覽
旺角兆萬中心有好多餐廳可以選擇 今次同友人嚟咗呢間韓國餐廳😝 佢話午市時段雖然冇午市套餐 但有7折 都非常抵食🫢天國的榮耀美國安格斯肉眼扒配炒雜菜 本來以為有得揀牛扒幾多成熟 點知原來佢係鐵板咁上😮 所以可以自己烹調控制生熟程度🔥 有得玩 又有得食🙈 側邊嘅炒雜菜令到成餐感覺更輕盈韓式燒腩串呢碟真係好有驚喜 完全冇想像到呢個燒腩串會咁好食🤤 甜甜地嘅韓式醬汁 同埋有咬口嘅豬肉粒粒好夾 加上中間仲有燒菠蘿同埋燒車厘茄 間住間住咁食 一啲都唔油膩😎 底下仲有沙律菜同埋炸洋蔥圈🧅 同朋友分享真係啱晒麥芽啤酒蝦蝦肉都幾彈牙🍤 呢個小食除咗有啤酒蝦仲有好多薯角喺底🥔 側邊仲有茄汁可以點🥫芝士蟹子蛋卷一望個餐牌已經吸引到我🤤 蛋卷半生熟 再配埋芝士同蟹子係入面 仲有拉絲㗎 入面真係有海量蟹子 一啲都唔吝嗇草莓雪冰幾建議大家食呢個甜品🍓 下面嘅雪冰係牛奶冰 味道甜甜地 再加埋面頭嘅士多啤梨片 味道好夾 就算係冬天都會好想嗌嘅甜品🍧 面頭仲有雲呢拿雪糕🍦飲品鮮椰奶沙冰 味道唔算太甜 淡淡地嘅椰奶好香🥥 Zero 食熱氣嘢飲返啖汽水gur返吓🥤呢度嘅午市有七折都算幾抵食 難怪平日嘅中午時間都有咁多人嚟食

韓式燒腩串

韓式燒腩串
麥芽啤酒蝦

麥芽啤酒蝦

草莓雪冰

草莓雪冰
汽水  鮮椰奶沙冰

飲品

呢度嘅午市有七折都算幾抵食 難怪平日嘅中午時間都有咁多人嚟食啦😙