2020-03-27 242 瀏覽
話說同朋友傾開細個好鍾情流連樓上cafe吹水玩game🥳開開心心咁就一日,發現人大左少左去呢啲地方🤔所以決定搵地方懷緬過去🤣識搵緊係係旺角鬧市搵啦,係OP見到呢間部屋咖啡室好食評如潮,值得一試👍地點好方便,係登打士廣場12樓👍一入到去覺得勁舒服🤣特大落地玻璃,夠哂光猛,再加埋勁靚既木質枱面同sofa😍😍😍最最最最吸引眼球係一排裝滿Game既櫃🤤絕對滿足到3分鐘熱度既我地🤣(自家製手打牛肉漢堡)睇相就知吸引啦,牛肉勁juicy一啲都唔嚡口😋另外薯條亦炸得非常好,唔會淋或者唔夠味🤗(香辣虎蝦海鮮意粉)意粉煮得啱啱好👍調味亦好夠,有少少辣但又唔過份,足以提高我既食慾👍最緊要係海鮮同虎蝦好足料同新鮮🤤minions😍我想講間cafe勁多minions,拎黎影相冇得輸👍總括如果想搵一班人聚腳吹水玩既好地方,呢間部屋咖啡室絕對係首選👍👍野食好味又坐得舒服👍
地點好方便,係登打士廣場12樓👍
最最最最吸引眼球係一排裝滿Game既櫃🤤
絕對滿足到3分鐘熱度既我地🤣
自家製手打牛肉漢堡

(自家製手打牛肉漢堡)
香辣虎蝦海鮮意粉

(香辣虎蝦海鮮意粉)

minions😍
我想講間cafe勁多minions,拎黎影相冇得輸👍

自家製手打牛肉漢堡
香辣虎蝦海鮮意粉