2023-11-07 1288 瀏覽
朋友喺呢邊返工話呢邊開咗一間新嘅cafe🤔呢度係就日式木系風格再加上型格嘅黑熊🐻呢個黑板好吸引,等我叫佢嘅必點菜式試吓先😏嘢食方便主菜輕食甜品同埋咖啡都有😋不過主要以咖啡同綠茶為主😳豚肉生薑定食🐷$88生薑有少辣,豚肉份量多,甜甜地,配上原身嘅洋蔥,適合冬天暖胃🥰配菜有合桃粒同埋麵豉湯~香草醬煙三文魚意粉🐟$88香草醬好Creamy ,仲有新鮮三文魚切成花嘅形狀,每一條長通粉都沾滿咗醬汁😋香蕉朱古力窩夫🍌🍫$88一定要趁熱食!有外脆內鬆軟嘅感覺,朱古力唔會太甜,配埋焦糖醬同香蕉,感覺依然輕盈,夾得好好😋士多啤梨乳酪餡蜜🍓$78成個感覺好清新同埋refresh ~主要係有啫喱水果同埋小丸子,只雪糕會係乳酪味雪糕,成件事好清新,好適合做飯後甜品💓黑熊芭菲🐻$88餐廳嘅黑熊意思係咖啡☕️,軟雪糕奶滑,咖啡味唔算唔會太濃,又唔會太淡,恰到好處。另外呢個芭菲仲有咖啡凍!係我食過最出色嘅咖啡凍!配上其他配料,每一層都有驚喜✨Cold brew$58識飲一定飲cold brew,仲好有儀式感添,慢慢欣賞淡淡散發出嚟既咖啡香😎斑斕拿鐵$42第一次試咁特別嘅latte,淡淡嘅斑斕香,味道清新✨總括而言,覺
朋友喺呢邊返工話呢邊開咗一間新嘅cafe🤔

呢度係就日式木系風格再加上型格嘅黑熊🐻

呢個黑板好吸引,等我叫佢嘅必點菜式試吓先😏

豚肉生薑定食🐷$88

香草醬煙三文魚意粉🐟$88

香蕉朱古力窩夫🍌🍫$88

士多啤梨乳酪餡蜜🍓$78

黑熊芭菲🐻$88

Cold brew$58

斑斕拿鐵$42
第一次試咁特別嘅latte,淡淡嘅斑斕香,味道清新✨
總括而言,覺得呢度嘅甜品同埋咖啡真係唔錯,而且俾人一種清新嘅感覺又唔會話食完覺得好Heavy😌會再嚟嘅🖤
  • 香蕉朱古力牛角包窩夫
  • 黑熊芭菲
  • Cold  brew