2023-06-19 117 瀏覽
口痕想食魚生丼,上網見到呢間都幾吸引,所以過嚟止口癮😂✨真味海鮮丼 - 諗唔到食咩就叫個人氣推介,裡面有大大隻北海道帆立貝、爽口磯煮鮑魚、松葉蟹肉&蟹鉗、中拖、油甘魚、真鯛、甘蝦,同埋我大愛嘅三文魚籽,樣樣都好新鮮,擺碗亦好靚,令人增添食慾😍✨嵐橋豐盛丼 - 配搭同真味海鮮丼差唔多,但就用左牧丹蝦,大大隻好鮮甜😋仲有穴子,入口即溶!而中拖就油脂滿滿夠晒肥美🤤海膽一食就知新鮮,甜得嚟冇腥味🤩✨鱲魚(立魚)湯 - 本身丼飯跟左麵豉湯,我地加左$28升級做鱲魚湯,呈奶白色,魚味好出,真材實料👍✨厚牛舌 - 好有咬口, 厚切口感滿滿😎✨日本雞皮 - 燒完好香脆,冇左肥膩感幾易入口!✨明太子山藥 - 明太子又係啱晒我,配山藥又幾夾,唔會太dry😸
口痕想食魚生丼,上網見到呢間都幾吸引,所以過嚟止口癮😂

真味海鮮丼

嵐橋豐盛丼

鱲魚湯

✨厚牛舌 - 好有咬口, 厚切口感滿滿😎

✨日本雞皮 - 燒完好香脆,冇左肥膩感幾易入口!

明太子山藥

真味海鮮丼