2024-02-19 639 瀏覽
行到攰,又開始肚餓啦~係時候又要搵野食啦~去到一間日式餐廳平時見到好多人排隊,今日見到佢冇咩人 梗係入去試下 滿足下自己既好奇心🤣唔知點解好似有種日式家庭既感覺,定係個陣有幾個唔同家庭係到食飯 讓我有呢種感覺呢當店員比個餐牌我睇,我既視線當然淨係睇到甜品🍨但都唔會忘記食正餐既店員提供QR code 點餐,當然選用它它很方便,而且可以睇到不同食物的圖片和選擇自己喜歡的食物今次我就試左以下幾款 🌟鰻魚撈烏冬溫泉蛋見到溫泉蛋就好想試下,相當巧技巧🤣鰻魚很肥美,烏冬恰到好處 有口感,再加埋少少涼拌 撈埋一齊食很好味和倍感清新😋🌟野莓法式吐司士多啤梨🍓配上雪糕🍦已經好好味😋再加上吐司又有另一種感覺 凍熱的交際下將它放入口 就將它慢慢溶化在口腔了 有濃濃既士多啤梨味🍓仲有水果:士多啤梨🍓、藍莓🫐做配襯 令到外觀更加美麗🌟芒果椰果乳酪芭菲芒果我相信大多數人都很喜愛的水果之一🥭配上椰果更加香甜可口 在口腔慢慢有淡淡的芒果香味,讓你食完一啖再一啖 不想停下來仲有乳酪芭菲係最底 可以試下加埋一齊食 別有一番風味🥭推薦指數極高,熱愛芒果既朋友仔一定唔好錯過!🌟八女烘焙茶_熱🫖個名係唔係好特別呢~八女其實係烘
行到攰,又開始肚餓啦~
係時候又要搵野食啦~
去到一間日式餐廳
平時見到好多人排隊,今日見到佢冇咩人 梗係入去試下
滿足下自己既好奇心🤣

當店員比個餐牌我睇,我既視線當然淨係睇到甜品🍨
但都唔會忘記食正餐既

店員提供QR code 點餐,當然選用它
它很方便,而且可以睇到不同食物的圖片和選擇自己喜歡的食物

今次我就試左以下幾款

🌟鰻魚撈烏冬溫泉蛋
見到溫泉蛋就好想試下,相當巧技巧🤣

🌟野莓法式吐司
士多啤梨🍓配上雪糕🍦已經好好味😋
仲有水果:士多啤梨🍓、藍莓🫐做配襯 令到外觀更加美麗

🌟芒果椰果乳酪芭菲
仲有乳酪芭菲係最底 可以試下加埋一齊食 別有一番風味
🥭推薦指數極高,熱愛芒果既朋友仔一定唔好錯過!

🌟八女烘焙茶_熱🫖
個名係唔係好特別呢~八女
其實係烘焙茶,好濃郁香醇的茶味🫖

🌟特上玉露綠茶_熱🫖
綠茶🍵相信很多人都飲不少,玉露綠茶🍵 飲到喉嚨很滑和嫩口的茶香

鰻魚撈烏冬溫泉蛋
芒果椰果乳酪芭菲