2019-09-29 134 瀏覽
以前嚟就緊係因為夠哂舊同埋好多戲都有係度拍,就緊係嚟食下果種懷舊香港味🤤宜家新裝修後除左係新式冰室感覺之外,仲有好多好多特別風味既食物添😈🧒🏽就揀左尼個雪山檳城風特餐,首先尼個叻沙慘慘真係不得了,真係要好地道既地方先有得食尼種米粉加油麵一齊既慘慘,湯底非常正呀夠哂味夠哂料添呀🤪之後仲有炒蛋同多士都好好味,多士仲係果種danish果隻咁好高質素呀😽👦🏻就試左始祖椒鹽豬扒飯,係炒底架超級吸引呀🥳而且椒鹽豬扒夠哂味又夠哂份量,正呀🤩之後我地仲食左好精彩好精彩既避風塘炸蒜雞髀呀,真係好好好好正呀,皮夠哂脆,肉汁夠哂多流口水啦大佬,超好食🤤真係即叫即炸好好食呀,超高汁呀真係👅💦💦💦💦💦

雪山檳城風特餐

始祖椒鹽豬扒飯