2021-06-05 29 瀏覽
令人食上癮嘅辣味🔥 毫不吝嗇嘅超大份量✨ 係我對爆辣冷麵嘅印象 今次佢搬咗新鋪 雖然仍只做外賣 不過鋪面開揚咗之餘 位置又方便咗好多 而且又出咗幾款新嘢食 所以我就決定帶埋2位嗜辣嘅朋友二訪再戰啦😍我哋食咗:👉🏻  爆辣哥斯拉雞翼呢個係新推出嘅!雞翼大大隻 色澤吸引 一望就已經令人食慾大增😍 配埋汁同蟹籽 味道亦如預期般咁好食😋 佢嘅辣度係固定 第一啖食覺得唔係好辣 但之後啲辣味就係咁湧上嚟🤣👉🏻爆荽蟹籽冷麵(中辣)芫荽同蟹籽多到鋪滿面 麵嘅份量勁多 譚仔5小辣朋友表示好辣🤧 另一位勁人就覺得啱啱好😋 醬料好好食 可惜天氣太熱 喺戶外食得有啲辛苦🥵💦 建議大家搵個有冷氣嘅地方🌬️ 或者等天氣冇咁悶熱時進食🙏🏻👉🏻 爆辣雞軟骨呢個都係新產品!我本身好鍾意食雞軟骨 呢個用秘製生蒜油炒過 撈埋蟹籽同青瓜都幾好食 辣度都係固定 但就相對容易入口 唔覺唔覺就食咗好多🤣  👉🏻招牌蟹籽沙津呢個新推出嘅沙津簡直係解辣清口腔嘅不二之選💕 當你食完一口辣麵 個口好似畀火燒緊嘅時候 即刻食一大啖沙津 入面有青瓜、蟹柳、帶子裙邊等 令你即刻fresh晒 又可以繼續向辣度挑戰啦😎👉🏻滷水翼尖除咗辣麵、辣小食之外

我哋食咗:
👉🏻  爆辣哥斯拉雞翼

👉🏻爆荽蟹籽冷麵(中辣)
建議大家搵個有冷氣嘅地方🌬️ 或者等天氣冇咁悶熱時進食🙏🏻

👉🏻 爆辣雞軟骨
辣度都係固定 但就相對容易入口 唔覺唔覺就食咗好多🤣

👉🏻招牌蟹籽沙津

👉🏻滷水翼尖
除咗辣麵、辣小食之外 店鋪都新推出咗唔少滷水小食 呢個都係可以轉換口味同解辣嘅必食之選🤣
滷水翼尖
爆辣哥斯拉雞翼
爆荽蟹籽冷麵
2021-05-30
15 分鐘 (外賣自取)
滷水翼尖
爆辣哥斯拉雞翼