2018-07-12 259 瀏覽
本身黎呢d文青cafe都唔會話對d野食有好高好高期望,但就係有呢種心態,所以今次就有驚喜啦~先講cafe環境,門口有個類似d酒吧for人企喺度飲野既位,後尾知道左呢間cafe既店主係酒鬼,先明白呢個位既用途😆喺文青cafe飲酒,真係想像下都有趣,大家有興趣可以試下夜晚去飲野,靜靜地岩哂傾計談心成間cafe都行白色簡約路線,感覺好舒服,再加埋一大埋木質擺設,完全係hea一個中午既好地方🙂至於食物,今次叫左個黑松露帶子意粉,個汁好creamy,黑松露份量都夠多,好香,再加埋d菇同兩粒大帶子,夠哂兩個人share最估唔到係個黑松露薯條,份量多到嚇親人😆係有一桶咁多!仲要係條條都好長又好粗!感覺食左十個薯仔!雖然係多,但係又唔會覺得好油膩,愈食愈停唔到口~不過個黑松露醬就有d稀,唔係太特別,就咁食薯條已經夠飲品方面就無叫酒啦(雖然d手工啤酒幾吸引),叫左杯iced tea同bananut(即係香蕉、椰汁、果仁加榛子),我就覺得普普通通啦,唔係特別impressive😆提示:最低消費係每人一個dish,一杯飲品喔
提示:最低消費係每人一個dish,一杯飲品喔
黑松露薯條
黑松露薯條