2019-04-30 830 瀏覽
收工好岩去居酒屋食下串燒同料理,飲個啤酒🍻成班朋友吹下水鍾意食牛嘅朋友就要叫鹿兒島A4和牛串燒,熊本A4和牛肩壽喜燒串,個人認為本身材料新鮮,水準就已經爭好遠!而呢度用嘅和牛水準都好唔錯!鹿兒島和牛肉質細緻嫩滑,而且油脂分佈均勻!熊本既和牛則肉味濃郁,肉質有嚼!熊本A4和牛釜飯會響你面前先點火整!啲串燒食到7788就可以食啦!除咗牛肉我都勁鍾意食明太子,必定要試厚燒明太子蛋卷同博多明太子黑豚腩肉卷串,淡淡都包住明太子,好足料架!唯一比較麻麻就係黃金芝士西京燒,食多兩舊就會有啲膩同偏咸,如果有成班朋友每人食一夠就啱啱好啦!另外仲食左自家手製雞肉棒串,豚肉露筍卷串,豚肉秋葵卷串同特製吉列豬柳三文治,甜品menu仲有得叫我最中意既水信玄餅同拌蕨餅!下次會再同大班朋友嚟就可以食多啲唔同款!最後值得一讚嘅係有位女侍應,佢好熱情會介紹唔同嘅菜式,仲會好留意我哋食嘢嘅進度,就算和牛釜飯煮好,都會先問下我哋需要食未,食先叫佢幫手唔使驚凍哂!

收工好岩去居酒屋食下串燒同料理,飲個啤酒🍻成班朋友吹下水

鹿兒島和牛肉質細緻嫩滑,而且油脂分佈均勻!

熊本既和牛則肉味濃郁,肉質有嚼!

明太子蛋卷

最後值得一讚嘅係有位女侍應