2023-12-23 57 瀏覽
屯門嘅牛摩火鍋,真係一間好抵食嘅好地方,長期排隊,難怪高人氣。佢哋提供嘅Lv 1到Lv 6套餐,滿足唔同預算同口味需要。我哋今次揀咗Lv 2嘅精選牛肩胛,每人198蚊,價錢真係好合理。講到湯底,牛摩就更加出色。佢哋有好多款湯底選擇,包括傳統嘅博多豚骨濃湯、港式蕃茄薯仔湯、特濃沙嗲湯,同埋更加清新嘅昆布鰹魚清湯同關東風壽喜燒,甚至仲有滋補嘅蟲草花雞白湯。想轉個口味嘅話,可以加錢揀長野蘋果湯、麻辣鴨血湯,或者博多美人骨膠原啫喱雞白湯,每款湯底都各有特色,可以根據自己嘅喜好選擇。一人一鍋,我地今次揀咗「博多豚骨濃湯」& 「關東風壽喜燒」,湯底好夠味,肉放喺2個唔同湯底個味真係差好遠,豬骨咸,壽喜燒甜,各有特色,個人中意壽喜燒多d, 配埋生蛋好正😋小tips 好免費追加溫泉蛋,繼續點肉,正😋😋至於食材,除咗精選牛肩胛,仲有好多其他選擇。例如羊肉卷質地重味,牛舌味道薄有口感,半殼青口同帆立貝都新鮮得嚟好味。魷魚圈彈牙,鴨血滑嫩,每樣食材都處理得好好。另外,佢哋仲提供好多小食,例如枝豆、味噌青瓜、迷你甜薯、洋蔥圈、炸日式餃子同炸雞塊,這些小食都非常適合同火鍋一齊食,增加食慾。牛摩火鍋嘅服務態度都好

小tips 好免費追加溫泉蛋,繼續點肉,正😋😋

牛摩火鍋嘅服務態度都好好,員工親切友善,環境舒適,適合各種聚會。價格合理,質素上乘,絕對係屯門一帶食火鍋嘅好選擇。下次想食邊爐,記得要去牛摩試吓,保證唔會失望!