2021-06-24 432 瀏覽
一早book咗呢間慶祝父親節, 見佢有好多like, 一於試下~鹽燒牛舌有咬口又唔會好硬,食開濃味既我就覺得味道有d淡。頂級安格斯肉眼扒配薯條  <推介> 我叫咗安格斯牛扒五成熟,肉質好嫩好淋仲好juicy ! 切開竟然無乜血水 加埋佢個醬汁~濃郁味出晒黎~ 但薯條就林咗D~原隻波士頓龍蝦配薯條鋪满晒芝士既原隻波士頓龍蝦,芝士無蓋過龍蝦既鮮味。食落好爽口而且龍蝦膏個味好濃。好食阿!!波士頓龍蝦意大利飯龍蝦肉好彈牙,意大利飯有嚼勁~ 味道適中~德國蜜糖芥末焗原隻猪手外層既皮好脆,入面既肉又林, 做到外脆內軟既效果~ 好好食呀!黑松露長通粉聞到好香既黑松露味,長通粉又唔淋身~又好creamy。仲有我最愛既大啡菇我們揀咗有二個主菜都加了$45轉餐,轉餐我們揀咗蘑菇湯同蒜蓉包,飲品同。佢地服務好好,我book 枱前打去問有無得寫Happy Father’s Day,佢話跟餐就可以幫我寫啦, so sweet.

鹽燒牛舌
有咬口又唔會好硬,食開濃味既我就覺得味道有d淡。

頂級安格斯肉眼扒配薯條  <推介>

原隻波士頓龍蝦配薯條

波士頓龍蝦意大利飯
龍蝦肉好彈牙,意大利飯有嚼勁~ 味道適中~

德國蜜糖芥末焗原隻猪手

外層既皮好脆,
入面既肉又林, 做到外脆內軟既效果~ 好好食呀!

黑松露長通粉

原隻波士頓龍蝦配薯條