史上遇過最差既餐廳 一入門口,想坐低,點知張凳好污糟 😥唔緊要換過第二個位坐。 (環境衛生差)叫野食,上菜時想問可唔可以加辣,佢好無禮貌又大聲甘話我咩加辣!? 黑晒面。😡我重申問多次,有冇得加辣?佢先知我講咩 (定一開始扮唔明?),然後黑住面幫我加多d 麻辣。叫咗麻辣豬大腸刀削麵,麻辣同湯底都算正常但係絕對唔係好食,而且d 麵係硬既。。。😤我朋友叫咗金錢肚牛展刀削麵,但黎咗金錢肚豬大腸刀削麵 😨😨😨黑口黑面不特止,連落單都發緊夢 🥶真係絕頂既店舖⚠️ 由於呢間店舖嘅員工都非常冇禮貌,我哋避免佢加料,明明佢上錯野食我地都唔敢講 🥶P.S. 後來發現佢全部員工都係大陸人,都係講國語,都識聽識講廣東話,唔知係咪唔憂做啦,黑口黑面又大聲喝d 客人!反正冇下次。** 特出此post 希望大家唔好中伏 **
史上遇過最差既餐廳

一入門口,想坐低,點知張凳好污糟 😥
唔緊要換過第二個位坐。 (環境衛生差)

我重申問多次,有冇得加辣?

黑口黑面不特止,連落單都發緊夢 🥶
真係絕頂既店舖⚠️

** 特出此post 希望大家唔好中伏 **