2022-01-12 342 瀏覽
開心時食野,唔開心時食甜野~好多朋友已經在家工作嘅時候,我地公司仍然堅守到最後一刻🙄心有不甘放工一口氣去買左5個蛋糕,想食d甜野發洩一下😭 一望到咁精緻嘅蛋糕都已經開心返少少,雖然係甜品,但我都好驚太甜,所以都揀左d生果味同茶味調劑下😂 ✨大甲香芋黑糖麻糬 - 個顏色雖然係似藍莓,但味道係勁香芋,個個都大讚好香同好味,裡面嘅黑糖麻糬都好夾, 煙煙靭靭😋✨皇牌士多啤梨 - 面頭塊啫喱已經好吸睛😂估唔到又幾好味,士多啤梨爽甜👍✨日本日向夏蜜柑 - 一睇就覺得幾fresh, 酸酸甜甜幾開胃,唔會好甜✨英國伯爵茶 - 一如以往散發住伯爵茶嘅清香,啱晒茶控嘅我😜✨日本白桃 - 幾香甜同juicy, 作為飯後甜品勁滿足~食完甜品可以話gur返少少。。不過真係好抵,幾十蚊一個,影相又靚😍

心有不甘放工一口氣去買左5個蛋糕,想食d甜野發洩一下😭

大甲香芋黑糖麻糬

皇牌士多啤梨

日本日向夏蜜柑

英國伯爵茶

✨日本白桃 - 幾香甜同juicy, 作為飯後甜品勁滿足~
日本白桃

大甲香芋黑糖麻糬