2024-04-13 106 瀏覽
食素都唔一定係想像中嘅傳統中式小菜系,好似梔子呢間花藝café 無輪環境同埋供應嘅食物都絕對大有水準。其實梔子都係今年先轉為一間全素餐廳,真係估唔到咁有驚喜👍 連唔習慣食素嘅朋友仔比我拉咗過嚟都完全無投訴牛油果新吞拿酸種麵包 - 用上天然活酵母製成嘅酸種麵包內部鬆軟又有彈性;外皮厚身煙靭。🥑確保健康又有飽足感,新吞拿嘅純素吞拿魚肉增添咗啲油脂香令整體更加豐富~ d dill 都好幽香,出色香辣蕃茄新蟹肉意大利麵🦀 呢款真心幾辣下,平時啲 café 好少有做到咁出嘅味,surprise 😂 蕃茄味帶酸都好 well balance~朋友嘅 Orange Blossom Espresso 同我嘅 Coconut Black 一樣用上靚靚杯裝,以貌取人飲得特別開心 lol,coconut black 加入椰青水清甜易飲~

2024-03-28
  • 牛油果新吞拿酸種麵包