2017-04-07 381 瀏覽
雖然小妹生日過左一段時間,但同事都好有心補祝番。收工後直接去The Stadium, book 左7點半,好似7點9左右先去到。到左發現好多人等位,遲到都怕怕,侍應仲話有人攞左我地既booking(同名?),不過虛驚一場,都係優先俾番位我地。餐廳非常之大間,weekday都好full,期待值上升。員工帶左我地去一排好似戲院櫈既枱,裝修同氣氛都幾好。大家都好肚餓,急急腳叫野食。不過pizza都要等一陣,建議一坐低就可以叫左先(如果肚餓)。黑松露醬同芝士好夾,火箭菜不會苦,薄餅脆邊。可能好肚餓,又或者我太喜歡菇類,十分好味~太肚餓,同事影都影唔切已經俾我地拎左兩件。有炸栗米球,辣汁雞翼,洋蔥圈,芝士條,魷魚圈同麥樂雞。芝士條太凍,可以拉長絲但太硬冇流心效果。4款醬汁,其中3個白色一個係沙律汁,仲有酸奶味、較稀的醬和一個酸度介乎兩者中間的汁。紅色係類似炸雞翼上的辣汁,唔係茄汁。大家平時都食唔到魚,叫左個烤爐魚食下。雖然唔係必定菜式,但質素好好,魚香略乾身,加上Creamy既青白醬好好味。底下是薯泥,可以一齊食,口感再豐富D雖然性價比唔高,但係好適合聚會,野食質素亦不俗。好多人幫襯,最好訂左位
雖然小妹生日過左一段時間,但同事都好有心補祝番。

餐廳非常之大間,weekday都好full,期待值上升
。員工帶左我地去一排好似戲院櫈既枱,裝修同氣氛都幾好。
)。
黑松露野菌薄餅

太肚餓,同事影都影唔切已經俾我地拎左兩件。
The Stadium Combo
有炸栗米球,辣汁雞翼,洋蔥圈,芝士條,魷魚圈同麥樂雞。
芝士條太凍,可以拉長絲但太硬冇流心效果。
烤爐魚

雖然性價比唔高,但係好適合聚會,野食質素亦不俗。好多人幫襯,最好訂左位先。
2017-03-30
黑松露野菌薄餅