2022-11-19 76 瀏覽
📍牛大人台灣火鍋吃到飽今次去左牛大人喺銅鑼灣既分店叫左澳洲極上和牛吃到飽套餐醬料區特別嘅有洋蔥牛肉汁,大家可以試吓,拎黎撈烏冬食有另一番風味🤪飲品都有眾所週知既自家樽裝茶,當然可以加錢叫特色飲品/手工啤酒!湯底揀咗麻辣湯,幾過癮,趁住呢度有無限鴨血,咁樣食先至最夾😛當然佢哋嘅牛同埋和牛丸係重點,手切封門柳一定要試吓🤤出面仲有其他台灣丸同配料,都好多野食,我個人就最鍾意芋頭貢丸除左movenpick雪糕之外,呢到既台中仙草凍都好出名,拍得住出面既甜品店,仙草唔會好甜,芋圓又好咬口,咸甜點都好出色🤓今次我仲試咗佢哋嘅黑糖珍珠鮮奶,唔好講少,真係幾出色,唔知以為係出邊嘅台式飲品店買, 珍珠有咬口,唔會粉狀,鮮奶仲要有奶味嗰一種,有驚喜❤️
📍牛大人台灣火鍋吃到飽

今次去左牛大人喺銅鑼灣既分店叫左澳洲極上和牛吃到飽套餐