2019-04-07 1703 瀏覽
成日係ig story見到好多fd reu都係食呢間,話份量大又好味又抵食,但多數都要多人先食得多野🥺今日難得撞正指定時間單點有半價😍緊係要黎試下佢最出名既豬手🍖🤤一到埗,晏就五點半,隔離又係掃街既葵廣,所以完全冇人,好似包場咁😂坐低之前經理已經講左話邊啲唔包半價優惠,態度都好友善,唔會話因爲我地用優惠就黑面咁👍之後全程都係咁斟水比我地,又會問話好冇味、啱唔啱食咁😊服務真心唔錯~野食方面,因為得兩個人,所以整係試左佢既豬😍🤤有三款㨂:烤/水煮豬手、黑啤烤乳豬,食德國菜一定要食既!本身想試佢個豬手,但侍應話乳豬出面好少有,所以豬手就留返下次啦😋再加多杯Huna hoop😉佢地既豬手/乳豬全部都係即烤,所以上菜個陣個皮超!級!脆🤩🤩🤩完全唔會硬,但入面既肉完全唔hi😝好juicy好嫩👍依家諗起都回味無窮~而且跟既酸菜同洋蔥都幾開胃,又唔會濟😋正!必試佢個黑啤烤乳豬啊❤️野飲其實係荔枝特飲,但個名好特別,唔知點解呢🙈😂😂幾好飲,唔死甜,中和豬既飽😆呢間真係好好味~下次要約多啲fd先可以試更多既野食啊🤤
呢間真係好好味~下次要約多啲fd先可以試更多既野食啊🤤
黑啤乳豬🍖