2023-09-13 553 瀏覽
其實我好小上open rice 寫食評,但係今次真係搞唔掂,真心建議唔好再去食,呢間米線舖我本來都食開一段時間。 其實都唔係貪佢好食,只係至在佢開得夠夜,對上幾次去食其實都留意到佢出面啲紅色覽🧺有曱甴🪳,我只係覺得呢啲米線舖有都好正常,佢個門面咁舊,我expect 啲乜野?但係我點都無諗過,食食下會有手指咁大嘅隻曱甴🪳從天降,跌喺我哋面前😱,連埋佢啲仔🫠,之後個染頭髮個啊姐用食客用嘅餐具🥄將啲曱甴🪳撥走當無事發生,之後我同我朋友要求免餐錢直接比人無視,之後都冇人理我哋😡,好似叫我哋繼續食咁嘅意思😕如果咁都可以當無事發生,你煮緊陣有幾多碗入面就將隻曱甴🪳入去,撩走佢當冇事發生🤢?事後去食環署投訴,都唔見得佢哋有改善,佢哋都只係攞塊紙皮去塞住個窿,大家去食嘅時候可以留意吓上面有塊紙皮,入門口右手邊第二張枱上面個燈位最後我同個fd 都係要出post 警世,唔好再中伏入去食

最後我同個fd 都係要出post 警世,唔好再中伏入去食