2021-07-02 1875 瀏覽
餐廳裝潢好有去左日本居酒屋嘅感覺🥰侍應上菜嘅時候都會介紹返同埋講下點食,體驗幾好🥰但一定要提前book! 好fullhouse🤔雞頸肉😋😋😋係招牌菜係有原因嘅🥰除左打卡效果之外,入口仲有淡淡嘅煙燻香😋雞頸肉好有彈性完全唔乾,調味得啱啱好豬腩肉卷😋😋😋京蔥嘅辣令成個味道好得意,肉質好嫩好味😋燒青椒😋唔辣然後上面有啲脆脆好得意🤣燒山芋😋山芋啲口感係偏爽(個人偏好粉啲嘅),面頭有啲梅汁好得意吊起左個味燒雞翼比較普通,雞肉都嫩但就無特別出色,同埋好似無乜味咁蟹肉忌廉薯餅又係好失望🙈睇唔到要比$80食嘅原因🙈唔係特別重蟹肉味又唔係炸到外脆內流和牛丼另一個signature,牛肉係好嫩同有牛味,但覺得切大塊啲而唔係碎上會比較好🙈飯就太濕太痴埋一舊舊,無左日本米嘅感覺🙈松露係感覺到佢存在嘅但無加分🙈牛舌邊位有少少韌,同埋牛味唔出野食一啲啲好食啦但經過有機會都可以再試嘅!
但一定要提前book! 好fullhouse🤔

雞頸肉😋😋😋
雞頸肉

豬腩肉卷😋😋😋
豬腩肉卷

京蔥嘅辣令成個味道好得意,肉質好嫩好味😋

燒青椒😋
燒青椒

唔辣然後上面有啲脆脆好得意🤣

燒山芋😋
燒山藥

燒雞翼
雞翼

比較普通,雞肉都嫩但就無特別出色,同埋好似無乜味咁

蟹肉忌廉薯餅
忌廉蟹肉薯餅

和牛丼
和牛丼

松露係感覺到佢存在嘅但無加分🙈

牛舌
牛舌

邊位有少少韌,同埋牛味唔出

野食一啲啲好食啦
但經過有機會都可以再試嘅!
雞頸肉
豬腩肉卷